Kinderkostuum luxe Musketier

Kinderkostuum luxe Musketier

Kinderkostuum luxe Musketier is een kinderkostuum voor de kleintjes die graag als musketier optreden. Deze Kinderkostuum luxe Musketier bestaat uit een typische... Lees meer

623759
€25,25 € 16,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kinderkostuum luxe Musketier is een kinderkostuum voor de kleintjes die graag als musketier optreden. Deze Kinderkostuum luxe Musketier bestaat uit een typische musketiers hoed, een shirt met bijpassende broek. Kinderkostuum luxe Musketier heeft de kleuren blauw, zwart en wit met het musketiers logo.
Productspecificatie:
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: blauw, zwart en wit
  • Maat: leeftijd van 4 tot 6 jaar, 7 tot 9 jaar of 10 tot 12 jaar oud
  • Bestaat uit: hoed, shirt en broek
  • Wapen apart bestelbaar

Kinderkostuum luxe Musketier kind

Kinderkostuum luxe Musketier kind levert Partycorner niet alleen voor kinderen, maar ook voor de volwassen vechters. Zo kun je samen met papa en mama in dezelfde stijl naar een verkleed feest. Heeft Partycorner je nog niet kunnen overtuigen? Kom dan eens langs in ons winkel in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.