Kinderkostuum Gaucho kind luxe (spaanse jongen)

Kinderkostuum Gaucho kind luxe (spaanse jongen)

Kinderkostuum Gaucho Kind is een leuk kostuum voor de kleine jongen. Dit kostuum gerepresenteerd een Spaanse jongen, ideaal dus voor een Spaans thema feest. Het... Lees meer

621149
€23,25 € 16,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kinderkostuum Gaucho Kind is een leuk kostuum voor de kleine jongen. Dit kostuum gerepresenteerd een Spaanse jongen, ideaal dus voor een Spaans thema feest. Het Kinderkostuum Gaucho kind bestaat uit een shirt, een broek, een riem en een hoed. de broek is zwart gekleurd en het shirt en de riem zijn rood van kleur.

Kinderkostuum Gaucho Kind productspecificatie:

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maten 0-6, 6-12 en 12-24 maanden
  • Onderhoud: Handwas

Kinderkostuum Gaucho Kind online kopen.

Bij Partycorner vind je de leukste kleding en accessoires voor elke leeftijd zoals dit Kinderkostuum Gaucho Kind dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween of een ander leuk feest. Je kan je dus helemaal uitleven en een unieke outfit samenstellen. bestel het Kinderkostuum Gaucho Kind online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.