Kinderkostuum Flamingo cutie luxe (spaans meisje)

Kinderkostuum Flamingo cutie luxe (spaans meisje)

Heb jij een leuk kinderfeestje of geef jij zelf een geweldig kinderfeest? Dan wil jij er natuurlijk het leukst uitzien, dat kan met ons Kinderkostuum Flamingo c... Lees meer

621148
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€30,95 € 20,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij een leuk kinderfeestje of geef jij zelf een geweldig kinderfeest? Dan wil jij er natuurlijk het leukst uitzien, dat kan met ons Kinderkostuum Flamingo cutie. Deze Spaanse danseres is een werkelijk prachtig plaatje om te zien! Kinderkostuum Flamingo cutie is leverbaar voor de meisjes tussen de 7 tot 9 jaar oud.

Productspecficatie:
  • Maat: 7-9 jaar oud
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: haaraccessoire, Spaanse jurk en bijpassende riem
  • Kleur: zwart/rood
  • Waaier apart bestelbaar

Kinderkostuum Flamingo cutie kopen

Het Kinderkostuum Flamingo cutie kopen, dat doe je voordelig en snel bij PartyCorner.nl. Kinderkostuum Flamingo cutie kun je nog leuker aankleden door er een bijpassende Spaanse waaier bij te bestellen. Behalve de Kinderkostuum Flamingo cutie, heeft PartyCorner nog veel meer geweldige kinderkleding voor jongens en meisjes. Kom eens langs in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.