Kinderkostuum Duty officer

Kinderkostuum Duty officer

Je ziet het vrij direct met de medailles op je borst, dat jij in dit uniform de belangrijkste man bent op het feest. Alle meisjes zullen meteen verliefd op je w... Lees meer

10021363
€ 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Je ziet het vrij direct met de medailles op je borst, dat jij in dit uniform de belangrijkste man bent op het feest. Alle meisjes zullen meteen verliefd op je worden wanneer jij binnen komt in dit Kinderkostuum Duty officer. Of je nu op zoek bent naar je prinses of niet, deze officier kostuum is een geweldige manier om het vriendinnetje van je dromen te ontmoeten.


Productspecificatie: Duty officer

  • Bestaat uit: shirt, sjerp, riem en broek
  • Maat indicatie: 7 – 9 jaar oud
  • Kleur: zwart met bruin
  • Brandvertragend stof
  • kwaliteit: 100% polyester

Kinderkostuum Duty officer kopen?

Kinderkostuum Duty officer is van 100% polyester vezel en is sterk en comfortabel te dragen en eenvoudig te wassen. Let op: niet strijken, beken of centrifugeren. De accessoires bij het Kinderkostuum Duty officer die meegeleverd worden staan apart vermeld bij de Productspecificatie..


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.