Kinderkostuum day of the dead

Kinderkostuum day of the dead

Kinderkostuum day of the dead is een perfect kostuum voor de dag van de doden. Verder is dit een mooie jurk om Día de Los Muertos te vieren met familie en vrien... Lees meer

99549111
€23,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kinderkostuum day of the dead is een perfect kostuum voor de dag van de doden. Verder is dit een mooie jurk om Día de Los Muertos te vieren met familie en vrienden. maar ook als je Halloween wilt vieren dan kan dat met dit kinderkostuum day of the dead want het is nog steeds een hele mooie skelet jurk!

Kinderkostuum day of the dead

Productspecificatie: 

  • Gemaakt van: 100% kunstvezel
  • Kindermaten: 4/5 - 7/9 en 10/12 jaar
  • Kleur: zie foto

Day of the dead en Halloween

Of je Kinderkostuum day of the dead nou gebruikt voor Halloween of om Día de Los Muertos te vieren met deze jurk sta jij in de spotlight. je kan dit product ook mooi combineren met anderen producten van partycorner zoals een masker of skelet kousen. Kinderkostuum day of the dead kopen? Dat kan je gerust doen op onze site of in onze vestiging in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »