Kinderkostuum Anuket Cleopatra kostuum

Kinderkostuum Anuket Cleopatra kostuum

Kinderkostuum Anuket Cleopatra kostuum is een goddelijke Egyptische prinses. Kinderkostuum Anuket Cleopatra kostuum besaat uit: een super mooie Egyptische kraag... Lees meer

10025285
Neem contact op voor de levertijd
€34,98 € 22,73 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kinderkostuum Anuket Cleopatra kostuum is een goddelijke Egyptische prinses. Kinderkostuum Anuket Cleopatra kostuum besaat uit: een super mooie Egyptische kraag waarbij bijzondere details een grote rol spelen, kraag is inclusief met witte cape, witte jurk met een prachtige riem en natuurlijk mogen de bijpassende armbanden absoluut niet ontbreken, deze zijn dan ook bij de Kinderkostuum Anuket Cleopatra kostuum inbegrepen.

Productspecificatie:
  • Bestelbaar in maat: 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar oud

  • Materiaal: polyester
  • Thema: Egyptisch

Cleopatra kostuum wassen

Het voordeel van dit kinderkostuum is dat het Cleopatra kostuum eenvoudig is te wassen is waardoor je het pak naar verschillende feestjes kan dragen! Door het kostuum met een mild reinigingsmiddel te wassen in de handwas, hou je de stof van het Cleopatra kostuum extra zacht en comfortabel.

 Let op: Cleopatra kostuum niet strijken, beken of centrifugeren!

Kinderkleding Anuket Cleopatra

Kinderkleding Anuket Cleopatra is leverbaar in de maten: 4/6, 7/9 en 10/12 jaar oud, en is van 100% polyester. Ons Egyptische kinderkostuum, Kinderkleding Anuket Cleopatra zorgt ervoor dat jij een geziene gast bent bij de ramses de Egyptisch koning op zijn koningklijk feestje waardoor het Egyptisch thema feest een extra dimensie krijgt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.