Kinderkleding Neon skelet

Kinderkleding Neon skelet

Ben jij opzoek naar Halloween kinderkleding neon skelet als een super stoere Halloween outfit voor meisjes ? de jumpsuit is voorzien van skelet print het tule r... Lees meer

7521193
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€19,95 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij opzoek naar Halloween kinderkleding neon skelet als een super stoere Halloween outfit voor meisjes ? de jumpsuit is voorzien van skelet print het tule rokje zit aan de jumpsuit vast Bekijk onze speciale aanbieding en Koop onze Halloween kinderkleding neon skelet online.

Voor de kleine griezels onder ons heeft Partycorner natuurlijk ook Halloween verkleed pakken. De Neon skelet is een meisjes jumpsuit outfit draagt makkelijk en is een echte blikvanger.


Productspecificatie Kinderkleding Neon skelet

  • Maat 4-6, 7-9 en 10-12 jaar
  • Bewerkte skeletten jumpsuit
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: zie foto

Waar kan je in Zaandam een Kinderkleding Neon skelet in kinder maten kopen. 

Bij Partycorner moet je zijn als je met het hele gezin een griezelige Halloween wilt kopen. Wij hebben Halloween kostuums voor jong en oud. Behalve onze online webshop, hebben wij ook nog eens een prachtige winkel in Zaandam waar je de kinderkleding Neon skelet kan passen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.