Kinder verkleedkleding gothic witch

Kinder verkleedkleding gothic witch

Ben jij opzoek naar iets heel anders voor jouw kleine meid? Koop dan de Kinder verkleedkleding gothic witch. Dit is een zwarte kinder gothic kostuum, leverbaar ... Lees meer

623790
€ 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij opzoek naar iets heel anders voor jouw kleine meid? Koop dan de Kinder verkleedkleding gothic witch. Dit is een zwarte kinder gothic kostuum, leverbaar in verschillende maten.

Kinder verkleedkleding gothic witch is zoals de naam al zegt een kinder gothic kostuum in het zwart. De details op het heksen thema gericht met een mooie puntmuts

Productspecificatie: Kinder verkleedkleding gothic witch

  •     Maat: 4-6, 7-9 en 10-12 jaar
  •     Materiaal: polyester
  •     Bestaat uit: een heksen jurk met bijpassende heksen hoed
  •     Kleur: voornamelijk zwart

Kinder verkleedkleding gothic witch combineren.

De Kinder verkleedkleding gothic witch los is al heel leuk maar deze jurk word nog leuker bij het combineren van andere Halloween accessoires zoals een leuk tover stafje of stoere bril. Bij PartyCorner hebben wij erg veel opties in ons assortiment. Bekijk deze online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.