Kinder verkleedkleding creepy vampire

Kinder verkleedkleding creepy vampire

Voor de vampieren onder de jongens hebben wij dit  Vampier kostuum kind in de maten 4/6 - 7/9 en 10/12 Kinder verkleedkleding creepy vampire voor de jongens bes... Lees meer

7522151
Neem contact op voor de levertijd
€ 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor de vampieren onder de jongens hebben wij dit  Vampier kostuum kind in de maten 4/6 - 7/9 en 10/12 Kinder verkleedkleding creepy vampire voor de jongens bestaat uit een jasje met opstaande kraag een witte bef met zwarte strik de vampiers ketting maakt deze Kinderkostuum Creepy vampire helemaal af

Productspecificatie:Kinder verkleedkleding creepy vampire
  • Materiaal: polyester
  • Maat: 4-6, 7-9 en 10-12 jaar
  • Bestaat uit: jasje met kraag, blouse met vlinderdag en bijpassende vampieren ketting

kinder vampiers kostuum

Kinder verkleedkleding creepy vampire is een kinder vampiers kostuum dat op een zwarte broek na helemaal compleet is. Dit kinder kostuum leveren wij in verschillende maten en lijkt exact op de volwassenen vampieren kleding.

Is de Kinder verkleedkleding creepy vampire niet helemaal wat je zoekt? Wees dan niet bang want wij hebben nog veel meer kinder thema's in onze webshop en zelfs in onze prachtige winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.