Kinder brandweerman pak kopen

Kinder brandweerman pak kopen

Ben jij ook een echte held of wil jij in de huid kruipen van een held? Als jij het Kinder brandweerman pak aantrekt kruip je in de huid van een echte held die m... Lees meer

56819012
€ 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij ook een echte held of wil jij in de huid kruipen van een held? Als jij het Kinder brandweerman pak aantrekt kruip je in de huid van een echte held die mensen en dieren helpt en redt uit gevaarlijke situaties. Verkleed je als brandweerman Sam van je favoriete tv serie en speel de beroepen na met jouw vrienden.

Kinder brandweerman pak combineren.

Bij PartyCorner hebben we veel leuke kinder outfits zoals dit kinder brandweerman pak. Ga leuk gekleed naar jouw feestje. Bij PartyCorner bieden wij ook veel andere feest artikelen om te combineren en outfits nog leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een brandweerman helm dat leuk bij dit pak zou passen en ook verkrijgbaar is bij PartyCorner.

Productspecificatie: Kinder brandweerman pak

  • Materiaal: Polyester
  • Kleur: Rood/Geel
  • Bestaat uit: Vest en broek
  • Maat: 152
  • Thema: Beroepen, carnaval, films en sterren
  • Het is geen echt brandweerman pak dus niet brandveilig

Kinder brandweerman pak kopen.

Ben jij opzoek naar een leuke outfit voor een feest? bekijk het kinder brandweerman pak online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam waar je het pak kunt passen en zelf nog andere feest artikelen bekijken om jouw feest outfit samen te stellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.