Ketting Skelet online kopen

Ketting Skelet online kopen

Heb jij iets nodig om jouw Halloween outfit compleet te maken? De Ketting skelet is daarvoor de juiste accessoire. Voor de meeste mensen gaat het om onderdeel o... Lees meer

19858802
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij iets nodig om jouw Halloween outfit compleet te maken? De Ketting skelet is daarvoor de juiste accessoire. Voor de meeste mensen gaat het om onderdeel of deelname aan Halloween party maar misschien is het voor jouw ook een levensstijl en wordt de Ketting skeletniet alleen met Halloween gedragen.

Productspecificaties: Ketting skelet

  •     bestaat uit: 50% Zink 42% ijzer en 8% Agriel
  •      Ketting: 80 cm
  •      Thema ketting

De Ketting skelet bestaat uit een 80 cm ketting met daaraan Het magere hein of ook wel de Grim reaper genoemd. De Ketting skelet is een sieraad onder de sieraden. De Ketting skelet kan je geen ketting met versiersel meer noemen want alleen de hanger is al 8 cm groot.

Halloween kleding combineren met een Ketting skelet.

Ga jij naar een Halloween feest? Dat betekent dat u een aantal unieke sieraden nodig heeft om te combineren met de Halloween kleding. Wij kunnen u daarbij helpen dankzij onze collectie van Halloween sieraden die ontworpen zijn door de beste experts in de Halloween thema branche over de hele wereld.

Goedkope Ketting skelet online kopen.

Deze ketting is ook voor de dames die willen genieten van een mooie ketting om haar hals tijdens de verkleed partijen. Met onze mooie Magere hein ook wel Grim reaper genoemd maakt het niet uit voor welk thema je gaat, je kan de ketting ook gewoon mooi vinden en combineren met andere outfits. Bekijk deze outfits online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam waar je deze Goedkope Magere hein ketting heren kopen kanVeiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.