Ketting Marine

Ketting Marine

Ketting Marine, een aparte en sierlijke accessoire. De Ketting Marine is met een blauw lint dat verbonden is met wit touw waar de metalen hanger aan zit. Het mo... Lees meer

20718794
€5,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ketting Marine, een aparte en sierlijke accessoire. De Ketting Marine is met een blauw lint dat verbonden is met wit touw waar de metalen hanger aan zit. Het mooiste deel aan de Ketting Marine is de opvallende rode steen erin, wat het zo sierlijk maakt. De Ketting Marine kun je eenvoudig combineren als jij verkleed gaat als bijvoorbeeld matroos vrouw.

Productspecificties Ketting Marine
  • Materiaal: lint, touw en metalen hanger
  • Kleur: wit, goudkleurig en een rode steen
  • Thema: marine, navy

Ketting Marine kopen

Ketting Marine kopen, de ideale accessoire voor een echte marine vrouw. De Ketting Marine geeft jouw outfit net wat extra's en stijlvols. Een modieuze accessoire heb je met de Ketting Marine die jij gemakkelijk kunt combineren met andere accessoires die verkrijgbaar zijn bij PartyCorner zoals de Oorbellen Marine. Voor de perfecte marine look kun jij de Ketting Marine kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.