Ketting Gitaar

Ketting Gitaar

De glimmende Ketting Gitaar van metaal is een leuke accessoire voor echte artiesten of muziekliefhebbers voor een verkleedfeestje. De Ketting Gitaar kun je comb... Lees meer

20745502
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De glimmende Ketting Gitaar van metaal is een leuke accessoire voor echte artiesten of muziekliefhebbers voor een verkleedfeestje. De Ketting Gitaar kun je combineren met elke outfit en natuurlijk ook een outfit waarin jij uitblinkt als een echte rockster. De Ketting Gitaar kan jou hierbij helpen door het muzikale symbool van de gitaar.

Productspecificatie Ketting Gitaar
  • Materiaal: metaal
  • Kleur: goudkleurig met glinstertjes
  • Thema: films en sterren, carnaval, beroepen, bling bling

Ketting Gitaar kopen

Ketting Gitaar, een stijlvolle ketting voor echte muzikanten. Ideale accessoire voor verschillende themafeesten en gemakkelijk te combineren met jouw outfit en andere accessoires die verkrijgbaar zijn bij PartyCorner. Voor een geweldige partylook kun jij de Ketting Gitaar kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.