Ketting Gangsta

Ketting Gangsta

Op zoek naar een stoere accessoire? Ketting Gangsta van metaal is dan geschikt voor jou. Deze Ketting Gangsta is een ketting met het woord Gangsta erop. De pooi... Lees meer

20603004
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een stoere accessoire? Ketting Gangsta van metaal is dan geschikt voor jou. Deze Ketting Gangsta is een ketting met het woord Gangsta erop. De pooierketting is een replica van kettingen uit gangsterfilms waarin hoofdrolspelers dezelfde soort ketting dragen. Ook wordt deze ketting  vaak gedragen in de hiphop scene waar hiphoppers het sieraad combineren met hun outfit voor een optreden of battle.

Productspecificatie Ketting Gangsta
  • Materiaal: metaal
  • Kleur: goudkleurig
  • Thema: films en sterren, blingbling, beroepen

Ketting Gangsta kopen

De ketting Gangsta is een echte gangster ketting waarmee jij jezelf een gangster look geeft. De blingbling ketting is stijlvol door alle glinsteringen en zorgt hierdoor ook voor een stralende en opvallende look. Wil jij ook zo'n echte rapper en gangster uitstraling? Dan kun jij de Ketting Gangsta kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.