Ketting Candy set

Ketting Candy set

Ketting Candy set is een leuke set van 4 kleurrijke plastic kettingen, speciaal gemaakt om jouw party outfit een vrolijk tintje te geven. De Ketting Candy set b... Lees meer

20746230
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ketting Candy set is een leuke set van 4 kleurrijke plastic kettingen, speciaal gemaakt om jouw party outfit een vrolijk tintje te geven. De Ketting Candy set bestaat uit 4 kettingen met verschillende kleur: een groene, gele, roze en oranje. Je kunt met de Ketting Candy Set veel combinaties maken, wat het een ideale accessoire maakt.

Productspecificaties Ketting Candy set
  • Materiaal: plastic, kralen
  • Bestaat uit: 4 kettingen
  • Kleur: groen, geel, roze en oranje

Ketting Candy set kopen

Ketting Candy set, prachtige kettingen met gekleurde ronde kralen. De Ketting Candy set met kettingen in 4 kleuren, kun je eindeloos combineren naar eigen keuze en smaak. Wil jij ook een accessoire die je eindeloos kunt gebruiken? Dan kun jij de Ketting Candy set kopen bij PartyCorner.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.