Kerstman bril

Kerstman bril

Het enige wat een kerstman kostuum nog compleet is maken is natuurlijk de wel bekende Kerstman bril nu alleen nog een baard en je bent helemaal klaar voor de fe... Lees meer

620234
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,88 € 2,51 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het enige wat een kerstman kostuum nog compleet is maken is natuurlijk de wel bekende Kerstman bril nu alleen nog een baard en je bent helemaal klaar voor de feestdagen. De bril is gemaakt van kunststof en alleen bestelbaar in de maat one size fits all. De Kerstman bril heeft een goud kleurig montuur en doorzichtige glazen.

Kerstman bril 

Productspecificatie
  • Kleur: Goud
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat: One size
  • Materiaal: Kunststof
  • Bestaat uit: Bril
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Kerstman bril om je kerstman kostuum compleet te maken

Kerstman bril is een van onze vele kerst accessoire voor de feestdagen tijdens de december maand, maar natuurlijk ook voor verkleedfeestjes Gaat u als een kerstman verkleed tijdens een kerstfeest? Dan is kerstman bril de accessoire die je kerstmannen pak afmaakt.
 
Bij een grote afname Kerstman bril kunt u het best contact met ons opnemen zodat wij u een leuke korting kunnen geven, ideaal voor als je met een groep in hetzelfde stijl verkleed wilt gaan. Met deze bril lijk je op de echte santa claus!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.