Kerstjurkje kerstvrouw luxe

Kerstjurkje kerstvrouw luxe

Dit jaar in een luxe kerstjurkje bij de kerstboom, of met groep meiden gezellig stappen in deze kerstjurkjes. PartyCorner heeft dit populaire geprijsde kerst ... Lees meer

620212
€25,25 € 16,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit jaar in een luxe kerstjurkje bij de kerstboom, of met groep meiden gezellig stappen in deze kerstjurkjes. PartyCorner heeft dit populaire geprijsde kerst jurkje het hele jaar op voorraad. Of het nu warm of koud is de harten zullen sneller kloppen als je gezien word in dit kerstjurkje.

Productspecificatie:

  •     Maat: Alleen in maat M
  •     Kleur: Rood met witte pluche stoffen band afgezet
  •     Materiaal: 100% polyester
  •     Bestaat uit: een kerstjurkje met bijpassende kerstmuts

    

Kerst kostuums

Nog even en dan is het weer kerst. PartyCorner is er op tijd bij en biedt je een ruime collectie in een leuke gevarieerde serie kerstkleding/kostuums. De meeste van ons kijken jaarlijks weer reikhalzend uit naar de gezellige dagen met kerst. Veel mensen hebben leuke etentjes met familie in het vooruitzicht en er worden er vele cadeaus gekocht voor onder de kerstboom. Bij deze leuke feestdagen hoort natuurlijk ook kerstkostuums en zo zie jij er met kerst leuk uit!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.