Glitter Kerstjurk Rudolf

Glitter Kerstjurk Rudolf

Een glitterjurk online via PartyCorner.nl Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste kerst glitterjurken die online verkrijgbaar zijn bij verschillende desi... Lees meer

8834815
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€29,98 € 19,48 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een glitterjurk online via PartyCorner.nl Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste kerst glitterjurken die online verkrijgbaar zijn bij verschillende design. Glitter Kerstjurk Rudolf, of andere glitterjurken, zijn perfect voor de thema feestdagen. Bijvoorbeeld tijdens dat kerstdiner of een kerst feest, Maar natuurlijk kan de glitterjurk ook prima op een ander feest of etentje.

Voor de glitter kerstjurk Rudolf heb jij een kerst jurkje van glitterstof, hiermee zal je schitteren onder de kerstboom waarbij alle ogen op jouw zijn gericht. Met dit korte rode kerstjurkje ben jij klaar voor de aankomende feestdagen.

Kerstjurk Rudolf

Productspecificatie: 

  • Maat: medium
  • Pailletten stof
  • Materialen: 100% Polyester
  • Kleur: rood met witte kerst applicatie

 

Ga origineel verkleed naar de  Christmas Party of The Year party. PartyCorner heeft eigen import kerstkleding hierdoor hebben wij een grote keuze van kerst kleding zoals Glitter Kerstjurk Rudolf in een iets wat korte variant. Zoek jij een dames kerststola of cape,goedkope mini kerstjurkjes in diversen maten, kerst truien en nog veel meer. Bovendien in  scherpe prijzen.

Voor andere kerst producten zoals kerst mutsen en kerst verkleedkleding kijk verder in onze site of kom gerust naar onze feestwinkel in Zaandam die omgebouwd is tot kerst winkel.

 

.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.