Kerstboom diadeem groen

Kerstboom diadeem groen

Deze prachtige kerstboom diadeem groen maakt jou tot de ster van de avond op jouw feest. Deze diadeem zit comfortabel door de kammetjes aan de uiteinden van de ... Lees meer

33704819
€5,50 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze prachtige kerstboom diadeem groen maakt jou tot de ster van de avond op jouw feest. Deze diadeem zit comfortabel door de kammetjes aan de uiteinden van de beugel. Deze is afgezet met mooie groene zachte stof. De kerstboom is prachtig gemaakt met mooie groene tule stroken en voorzien van een gouden ster, echt geweldig. Kijk op PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan diadeems. Het is moeilijk een keuze te maken uit het grote aanbod. De kerstboom diadeem groen is de finishing touch op jouw kerstoutfit voor een charmante kerstvrouw.
  • materiaal: groene kersstof en tule
  • voorzien van een gouden ster
  • beugel met 2 kammetjes
  • one size fits most

Toppers kerstboom diadeem groen

De kaarten zijn besteld voor het grote jubileum kerstconcert van de Toppers in december in Ahoy. Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom en vele andere artiesten geven daar een megashow ter ere van hun 12.5 jarig bestaan van de Toppers. Het meezing festijn waar jij niet mag ontbreken. Je gaat helemaal los met deze Kerstboom diadeem groen op je hoofd, een echte eyecatcher. Kijk vooral ook op PartyCorner.nl. Wij hebben een uitgebreide kerstcollectie voor je samengesteld om je volledig outfit compleet te maken. Vergeet ook de accessoires niet zoals kousen en schoenen, mooie sieraden en veel geestige diadeems. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde, de koffie staat altijd klaar. Tot gauw!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.