Kerst diadeem met kerstboom

Kerst diadeem met kerstboom

Voor CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR hebben wij verschillende soorten diadeems en kerst tiara's voor volwassenen.  Heb je ook al onze diadeem met kerstmuts met kers... Lees meer

32645480
€5,50 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR hebben wij verschillende soorten diadeems en kerst tiara's voor volwassenen.  Heb je ook al onze diadeem met kerstmuts met kerstboom gezien. Deze rode diadeem is aan de onderkant afgewerkt met pluche. heeft een mini kerstboompje en een witte pluim bevestigd aan de puntmuts. Deze kerst diadeem met kerstmutsje is voor volwassenen.  One size fits most.

Toppers Kerst diadeem met kerstboom

Kerst diadeem met kerstboom kopen voor het jubileum concert van de Toppers, 12,5 jarig bestaan?. Ga helemaal uit je dak in een schitterende kerstoutfit van PartyCorner.nl. CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR in Ahoy. The place to be in december 2016 in christmas red en snowy white. Met deze Kerst diadeem met kerstboom ben jij de ster van de avond.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.