Kerst diadeem met belletje

Kerst diadeem met belletje

Jij bent de kerstster van de avond met deze Kerst diadeem met belletje. Bekijk on line onze unieke kerstcollectie op PartyCorner en maak je outfit compleet. Je ... Lees meer

32643680
€5,95 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Jij bent de kerstster van de avond met deze Kerst diadeem met belletje. Bekijk on line onze unieke kerstcollectie op PartyCorner en maak je outfit compleet. Je hebt keuze uit jurkjes, schoenen, beenmode, boa's, kerstmutsen en nog veel meer. Deze Kerst diadeem met belletje is eenvoudig te bevestigen op je haar. Het geheel ziet er geestig uit met het rode kerstboompje met een belletje.

Toppers Kerst diadeem met belletje

Kerst diadeem met belletje kopen voor het jubileum concert van de Toppers, 12,5 jarig bestaan?. Ga helemaal uit je dak in een schitterende kerstoutfit van PartyCorner.nl. CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR in Ahoy. The place to be in december 2016 in christmas red en snowy white. Met deze Kerst diadeem met belletje ben jij de ster van de avond.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.