Kerst colbert met verlichting

Kerst colbert met verlichting

Houd je van simpel en toch over de top Ga dan voor deze kerst colbert met verlichting in de kerstprint van rood wit en kerst groen Hiermee zit je altijd goed en... Lees meer

37907429
€64,50 € 56,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Houd je van simpel en toch over de top Ga dan voor deze kerst colbert met verlichting in de kerstprint van rood wit en kerst groen Hiermee zit je altijd goed en je kunt ze combineren met bijna al je overhemden of shirts als je je maar houdt aan de themakleuren  CHRISTMAS RED en SNOWY WHITE, De kerstblazer is voorzien van led verlichting dat in de stof van de revers zit ingeweven. Deze led verlichting is d.m.v. een vervangbare batterij te vernieuwen.

Kerst kleding ook in grote maten

Kerstkleding ook in grote maten Hierdoor krijgt de kerst colbert met verlichting een opvallende dimensie. is bestelbaar in de maten 34 T/M 48 dus ook voor een maatje meer bestel deze Kerst Blazer voor dame met licht online of kom deze passen in onze winkel.

Wil jij als duo gekleed gaan, wij hebben deze unieke  kerst colbert ook in een Heren variant.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.