kerst bril rendier

kerst bril rendier

Deze geweldige kerst bril rendier is de finishing touch op je kerstoutfit. Er zijn talloze Party brillen met fake glazen zoals deze kerst bril in onze collectie... Lees meer

33703907
Neem contact op voor de levertijd
€4,95 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze geweldige kerst bril rendier is de finishing touch op je kerstoutfit. Er zijn talloze Party brillen met fake glazen zoals deze kerst bril in onze collectie party brillen. Al deze brillen zijn voorzien van  de Europese richtlijnen met een 89/686/EECconform ISO-norm12312-1:2013 (brillen voor algemeen gebruik).Ook deze kerst bril hebben wij in onze kerst collectie opgenomen. Op zoek naar de meest originele kerstbril? Kies dan voor deze goedkope kerst bril rendier voorzien van rode glitter geweitjes, hilarisch gewoon.

kerst bril rendier

Productspecificaties:

  • Gemaakt van:plastic.
  • voorzien van 2 glitter mini geweien
  • Kleur:rood wit
  • Maat; one size fits all 

Toppers kerst bril

Jij gaat naar de Christmas Party Of The Year in Ahoy. Het grote meezingfestijn van Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom en vele andere artiesten. Begin bij de basis en bestel bij PartyCorner deze hilarische kerstbril rendier. Dat is het begin. Vervolgens kijk je verder op de site en maak een keuze uit het ruime aanbod aan accessoires en kleding. Mix en match, je raakt niet uitgekeken. Jij bent de ster van de avond, reken maar. Je voldoet volledig aan de dresscode Snowy white and Christmas Red met deze geweldige kerst bril rendier. Niet geschikt voor kinderen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.