Kermit de kikker masker

Kermit de kikker masker

Kermit de kikker masker is een groen Kikker masker wat één van de leukste latex dieren maskers is. Wil jij springend door het leven kies dan voor dit grappige K... Lees meer

54065213
Verwacht medio Oktober
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kermit de kikker masker is een groen Kikker masker wat één van de leukste latex dieren maskers is. Wil jij springend door het leven kies dan voor dit grappige Kermit de kikker masker. Bekijk al onze dieren maskers en kies voor dit latex Kermit de kikker masker om jouw feest outfit compleet te maken

Het is een latex Kermit de kikker masker kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie latex Kermit de kikker masker

  •     Materiaal: 100% natuurlijk latex
  •     Volledige overhead gezicht masker
  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Maat: one size fits all
  •     Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar

Goedkoop latex Kermit de kikker masker kopen

Het latex Kermit de kikker masker kan een enkele keer een allergische reactie veroorzaken voor die mensen die allergisch voor latex zijn. wil je dit latex Kermit de kikker masker passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.