Kattenogen lenzen wit kopen

Kattenogen lenzen wit kopen

De Kattenogen lenzen wit kopen zijn lenzen die lijken op de ogen van een kat. De Kattenogen lenzen wit zijn exclusief bij Partycorner opgenomen lenzen collectie... Lees meer

99776322
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Kattenogen lenzen wit kopen zijn lenzen die lijken op de ogen van een kat. De Kattenogen lenzen wit zijn exclusief bij Partycorner opgenomen lenzen collectie. Deze top kwaliteit lenzen zijn na opening 3 maanden te gebruiken. De lenzen kun je als accessoires dragen bij oneindig veel dames en heren kostuums. De populaire horror kleur lenzen bedekken je eigen oogkleur helemaal, waardoor je ogen getransformeerd worden in die van een kat. 

Kattenogen lenzen wit kopen

Productspecificaties

  • Kleur: Geel 
  • Per paar verkocht
  • Diameter: 15mm
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 flesjes; 1 lens per flesje
  • Materiaal:Zachte lenzen, zonder sterkte.
  • Dun en zuurstofdoorlatend
  • Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

party lenzen carnaval goedkoop kopen

Wil jij deze gekleurde kattenogen lenzen wit kopen? De kattenogen lenzen wit worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitscontroles en zijn voorzien van een CE 477 ISO 9001:2000 norm. De lenzen kunnen maximaal 3 maanden worden gebruikt na het openen van de lenzen. Daarna word geadviseerd om de lenzen weg te gooien. 

Als je nog nooit lenzen hebt gedragen dan word het aangeraden om het dragen van de kattenogen lenzen wit op te bouwen. 

Er zijn een aantal belangrijke tips bij het onderhoud en gebruik van katten lenzen. Je krijgt een volledige uitleg en gebruiksaanwijzing mee geleverd, lees deze goed. Zijn er dan toch nog vragen bel dan gerust onze klantenservice voor meer uitleg over het gebruik van gekleurde lenzen. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »