Kattenogen contactlenzen wit

Kattenogen contactlenzen wit

Deze Kattenogen contactlenzen wit zijn de 3 maanden lenzen van superstar. Die in vele andere kleuren in onze site of in de winkel verkrijgbaar zijn. PartyCorner... Lees meer

8527461
€20,00 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Kattenogen contactlenzen wit zijn de 3 maanden lenzen van superstar. Die in vele andere kleuren in onze site of in de winkel verkrijgbaar zijn. PartyCorner heeft een breed assortiment gekleurde contact lenzen met vele mogelijkheden. * Afgesloten zijn de lenzen lang houdbaar (enkele jaren) * Deze magic eyes lenzen kunnen na opening van de verpakking 3 maanden gebruikt worden (natuurlijk wel bij correct gebruik en reiniging). * Deze lenzen zijn dun, zodat ze zelfs over gewone lenzen gedragen kunnen en mogen worden. Deze Contactlenzen Geel worden per paar aangeboden.

We raden je aan om de funlenzen/partylenzen/contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof, deze is ook in onze shop te verkrijgen! 
De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies. Na opening zijn de contactlenzen 30 dagen te gebruiken.

  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.