Diadeem katten oren set Luipaard

Diadeem katten oren set Luipaard

De luipaard ook wel panter genoemd, hebben wij goed bekeken en er een prachtige panter verkleed set van nagemaakt. Katten oren set Luipaard set bestaat uit een ... Lees meer

6820387
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De luipaard ook wel panter genoemd, hebben wij goed bekeken en er een prachtige panter verkleed set van nagemaakt. Katten oren set Luipaard set bestaat uit een set van luipaard oren en een staart.

De Katten oren diadeem-luipaard zijn gemaakt van een mooie velours de panne stof bevestigd op een diadeem. Deze buigzaamste diadeem is in de maat one size fits most leverbaar.

Wilde dieren tiara's sets van oren en staart

Zoek jij een andere wilde dieren tiara sets van oren en een staart? Wij hebben bijna alle safari dieren in ons assortiment. Wij zelf vinden de luipaard set het spannends omdat het een prachtige wilde kat is met kleine kattenoren en een lange staart.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.