Kartonnen vlaggenlijn 'Een meisje'

Kartonnen vlaggenlijn 'Een meisje'

Als je dochter is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met roze slingers en vlaggenlijne... Lees meer

6431919
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je dochter is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met roze slingers en vlaggenlijnen zoals deze kartonnen vlaggenlijn 'Een meisje' met dubbelzijdige bedrukking.

Productspecificaties
  • Lengte: 300 cm
  • Afmeting vlaggen: 16x13 cm
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Karton

Vlaggenlijnen Een...

Natuurlijk hebben wij deze mooie vlaggenlijn niet alleen voor een meisje maar is deze ook hier te bestellen als kartonnen vlaggenlijn 'Een jongen'.

Baby versiering voor Jongen of Meisje

Hier bij PartyCorner vind u een ruime keuze baby versieringen zoals slingers, vlaggenlijnen en heliumballonnen sets voor jongens en/of meisjes. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.