Kartonnen vlaggenlijn 'Een jongen'

Kartonnen vlaggenlijn 'Een jongen'

Als je zoon is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met blauwe slingers en vlaggenlijnen... Lees meer

6523621
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€2,33 € 1,52 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je zoon is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met blauwe slingers en vlaggenlijnen zoals deze kartonnen vlaggenlijn 'Een jongen' met dubbelzijdige bedrukking.

Productspecificaties
  • Lengte: 300 cm
  • Afmeting vlaggen: 16x13 cm
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Karton

Vlaggenlijnen Een...

Natuurlijk hebben wij deze mooie vlaggenlijn niet alleen voor een jongens maar is deze ook hier te bestellen als kartonnen vlaggenlijn 'Een meisje'.

Baby versiering voor Jongen of Meisje

Hier bij PartyCorner vind u een ruime keuze baby versieringen zoals slingers, vlaggenlijnen en heliumballonnen sets voor jongens en/of meisjes. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.