Sail 2018 kapiteinspet Joyce

Sail 2018 kapiteinspet Joyce

De Sail 2020 Kapiteinspet Joyce is een witte met blauwe pet met goude applicaties en een anker op de voorkant. Kapiteinspet Joyce kan natuurlijk tijdens een the... Lees meer

1758259
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Sail 2020 Kapiteinspet Joyce is een witte met blauwe pet met goude applicaties en een anker op de voorkant. Kapiteinspet Joyce kan natuurlijk tijdens een themafeest opgezet worden, maar ook tijdens het jaarlijkse event Sail, komt deze dames kapiteinspet Joyce goed van pas.

Productspecificatie Sail 2018 kapiteinspet Joyce

  • Kleur: blauw/wit
  • Maat: one size fits most
  • Materiaal: 100% polyester
  • Thema: marine

 Dames Kapiteins pet Joyce

Heb je een marine feest of een ander gezellig verkleed partij waarbij jij als captain goed herkenbaar wilt blijven? Dan is de dames Kapiteins pet Joyce ideaal voor zo een gelegenheid. Behalve deze Pet Captain Joyce, hebben wij nog veel meer marine en kapiteins producten.

Goedkope Dames Kapiteins pet kopen

Door de gezamenlijk van de Dames Kapiteins pet Joyce in te kopen met de eigen internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative)is een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat Dames Kapiteins petten door kinderarbeid worden gemaakt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.