Kanten oogmasker vampier

Kanten oogmasker vampier

Kanten oogmasker vampier is een Halloween masker met een luxe uitstraling. Het masker is voorzien van een opvallende zwarte kanten oogmasker vampier / vleermuis... Lees meer

51741641
€3,75 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kanten oogmasker vampier is een Halloween masker met een luxe uitstraling. Het masker is voorzien van een opvallende zwarte kanten oogmasker vampier / vleermuis model. Dit mysterieuze zwarte oogmasker met zeer verfijnde detaillering van glimmend garen is vervaardigd tot een prachtig kanten oogmasker die jouw die betoverende dame op het Halloween bal maakt.

Zoek jij een oogmasker wat je snel weer kan opbergen in je kleine tasje koop dan dit zwarte Kanten oogmasker vampier.

Bestel dit Goedkoop zwart kanten masker ook wel als masker Mystique genoemd online of kom deze goedkope Oogmasker zwart kant Mystique kopen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Productspecificaties: Kanten oogmasker vampier

  • Maat: one size
  • Kleur: zwart gekleurd
  • Gemaakt van: kanten stof
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Kanten oogmasker vampier, ook wel oogmasker Mystique genoemd.

Kanten oogmasker vampier, ook wel oogmasker Mystique genoemd koop je op je vertrouwde adres bij PartyCorner of in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.