Kanten oogmasker kroon

Kanten oogmasker kroon

Zwarte Kanten oogmasker kroon, ook wel Mystique masker genoemd is een Halloween masker met een erotische uitstraling. Het masker is voorzien van een opvallende ... Lees meer

51741641
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,57 € 2,33 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte Kanten oogmasker kroon, ook wel Mystique masker genoemd is een Halloween masker met een erotische uitstraling. Het masker is voorzien van een opvallende Koningskroon boven op het masker. Dit mysterieuze zwarte oogmasker met zeer verfijnde detaillering maakt van jouw die betoverende dame op het Halloween bal met een Koninklijke allure.

Productspecificaties: zwarte Kanten oogmasker kroon 

  • Maat: one size fits most
  • Kleur: zwart gekleurd
  • Gemaakt van: kanten stof
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Bestel dit Goedkoop zwart kanten masker ook wel Oogmasker zwart kant Mystique genoemd online of kom deze goedkoop Oogmasker zwart kant passen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Zwarte kanten oogmasker kroon is ook als een oranje kanten oogmasker bestelbaar

PartyCorner heeft twee kleuren met dit model Kanten oogmasker kroon voor verschillende thema's. Bekijk ook ons oranje kanten oogmasker voor Koningsdag of Koningsnacht. Aan dit oogmasker hangt ook een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen van zwart naar het goedkope oranje kanten oogmasker.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.