Kale kop kap

Kale kop kap

Altijd al willen proberen hoe het voelt wanneer je kaal bent en hoe dat eruit ziet? Dan kun jij de Kale kop kap gebruiken om er kaal uit te zien. De Kale kop ka... Lees meer

22034182
€7,25 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al willen proberen hoe het voelt wanneer je kaal bent en hoe dat eruit ziet? Dan kun jij de Kale kop kap gebruiken om er kaal uit te zien. De Kale kop kap is heel gemakkelijk op te doen en lijkt erg realistisch door de huidskleur. Met de Kale kop kap kun jij een hele andere look creëren dan jij gewend bent. Natuurlijk ook heel geschikt om te hakken op een hardcore feest als echte gabber!

Productspecificatie: Kale kop kap

  • Materiaal: latex
  • Kleur: huidskleur
  • Soort: kap
  • Thema: carnaval, films en sterren

Kale kop kap kopen

Draag de Kale kop kap en jij kunt jouw look compleet maken voor een feest. Dit is natuurlijk leuk als je naar een thema feest gaat met bijvoorbeeld een Gangster thema nu alleen nog een paar gouden kettingen en jij veranderd in een gangster. Wil jij kaal naar een feest gaan? Dan kun jij de Kale kop kap kopen bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.