Kabouter pak kind

Kabouter pak kind

Op zoek naar een kabouter pak kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u de leukste kabouters outfits. Dit Kabouter pak kind is in 4 maten leve... Lees meer

65898740
€18,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een kabouter pak kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u de leukste kabouters outfits. Dit Kabouter pak kind is in 4 maten leverbaar 3/4, 5/6, 7/9 en 10/12 jaar. Dit Kabouter pak kind bestaat uit een groen shirtje met leuk applicaties, roze poef broekje en grote groene kabouter muts. 

Kabouter pak kind is leuk voor de meisjes die in hun eigen fantasie wereld leven en steeds maar weer opnieuw grote sprookjes opnieuw willen beleven.

Productspecificatie Kabouter pak kind

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester 
  • Maat 3/4 jaar
  • Maat 5/6 jaar
  • Maat 7/9 jaar
  • Maat 10/12 jaar
  • Onderhoud: Handwas
  • de bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Verkleden in Kabouter pak kind kan in 4 maten

Op zoek naar een leuk verkleed kostuum voor uw kind? Kabouter pak kind is een leuke verkleed set maar kan ook als kostuum gedragen worden naar een sprookjes thema feest of naar de Carnaval. Wat hebben kabouters nou te maken met sprookjes zou u wel denken. Nou denk is aan de 7 dwergen in Sneeuwwitje die lijken op kabouters of aan de kabouters sprookje van de gebroeders Grimm.

Waar kan je in Zaandam een kabouter pak kinder maten kopen

Verkleed je in Kabouter pak kind om je eigen sprookje te maken. Koop het Kabouter pak kind online of bekijk het pak in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.