Krt 3 kaarsjes op prikkers nr. 7

Krt 3 kaarsjes op prikkers nr. 7

Deze leuke Kaarsjes op prikkers nr.7 kunt u leuk in de taart prikken voor een verjaardag. De verpakking bestaat uit 3 kaarsjes waaronder 1x de cijfer 7 en 2x st... Lees meer

623099
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€2,95 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze leuke Kaarsjes op prikkers nr.7 kunt u leuk in de taart prikken voor een verjaardag. De verpakking bestaat uit 3 kaarsjes waaronder 1x de cijfer 7 en 2x sterren vorm. De Kaarsjes op prikkers nr.7 hebben verschillende kleuren waardoor het de taart lekker feestelijk maakt. 

Kaarsjes op prikkers nr.7

Productspecificatie:
  • Kleur: zie foto
  • Materiaal: wax
  • Thema: feestelijke gelegenheden 

Taart Kaarsjes op prikkers nr.7 

Deze Kaarsjes op prikkers nr.7 kunt u online bestellen via onze webshop. Met een snelle levering sturen wij deze Kaarsjes naar uw opgegeven adres. PartyCorner, de leukste online webwinkel van Nederland. Accessoires of aanverwante producten voor Kaarsjes op prikkers nr.7 kunt u ook makkelijk bij ons bestellen!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.