Kaars nr. 8 op prikker

Kaars nr. 8 op prikker

Paraffin wax kaars nr. 8 op prikker van 7,5cm hoog is in 6 kleuren leverbaar als taart decoratie bij de verjaardag is in elke leeftijd te combineren. Kaars in d... Lees meer

79753400
€1,25 € 0,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Paraffin wax kaars nr. 8 op prikker van 7,5cm hoog is in 6 kleuren leverbaar als taart decoratie bij de verjaardag is in elke leeftijd te combineren. Kaars in de cijfer vorm van het getal 8 heeft een brandtijd van 12 tot 16 minuten. 

Kaars nr. 8 op prikker is een superleuk verjaardagskaarsje met cijfer 8 Dit kaarsje staat op een houten prikker, waardoor je het makkelijk op een taartje kunt prikken.

Kaars nr. 8 op prikker

 productspecificaties:

  • kleur:zie foto
  • Maat: 7,5 cm
  • Materiaal: Paraffine wax 
  • Brandtijd 12/16 minuten
  • Leverbaar binnen: 1-3 werkdagen 

Taart decoratie Kaars nr. 8 op prikker

Maak je taart decoratie Kaars nr. 8 op prikker in elke gewenste kroon leeftijd van de jarige of jubileum van 8 tot 88888 Bestel deze taart decoratie Kaars nr. 8 op prikker online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam waar je ook deze Kaars nr. 8 op prikker ook kopen kunt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.