Joods hoofddeksel met pijpenkrullen

Joods hoofddeksel met pijpenkrullen

Deze prachtige Joods hoofddeksel is zwart van kleur en is gemaakt van vilt. De Joods hoofddeksel met pijpenkrullen heeft een afmeting van 59 centimeter. Je kunt... Lees meer

620176
€7,95 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze prachtige Joods hoofddeksel is zwart van kleur en is gemaakt van vilt. De Joods hoofddeksel met pijpenkrullen heeft een afmeting van 59 centimeter. Je kunt deze hoed leuk combineren met een kostuum of aller daagse kleding. De Joods hoofddeksel heeft een ronde vorm.

Productspecificatie: Joods hoofddeksel met pijpenkrullen

  • Kleur: Zwart
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat: 59 cm
  • Materiaal: vilt
  • Bestaat uit: Hoed met pijenkrullen
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Joods hoofddeksel met pijpenkrullen

Bij ons kan je verschillende hoeden kopen, wij hebben een ruime collectie in hoeden. Ook hebben wij leuke kostuums die je kunt combineren met de Joods hoofddeksel met pijpenkrullen, zodat je een complete look krijgt. De Joods hoofddeksel kunt u gemakkelijk online bestellen of te komen bekijken in onze winkel in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.