Jasmine hawaii ketting kopen

Jasmine hawaii ketting kopen

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Jasmine hawaii ketting die door de witte bloemen een onschuldig tintje krijgt. De Bloemen Jasm... Lees meer

12036887
€3,95 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Jasmine hawaii ketting die door de witte bloemen een onschuldig tintje krijgt. De Bloemen Jasmine hawaii ketting is opvallend en staat mooi op een hawaii blouse.

De Jasmine hawaii kettingis geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloementjes is hij voor alles te gebruiken en altijd leuk om een outfit compleet te maken.

Productspecificatie: Jasmine hawaii ketting

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: witte bloemen, met groene onderkant
  •     Details: diadeem met bloemetjes erop
  •     Geschikt voor: hawaii thema

Jasmine hawaii ketting als de bloemen gemaakt.

De bloemen Jasmine hawaii ketting kopen als hawaii krans die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de hawaii krans en jouw outfit, zoals een hawaii hoed of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.