Jaren 70 pruik

Jaren 70 pruik

Wil jij een leuke pruik hebben voor een complete look? Dan kun jij jouw outfit combineren met de Jaren 70 pruik, speciaal voor het Royal night of disco thema. J... Lees meer

623640
Neem contact op voor de levertijd
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij een leuke pruik hebben voor een complete look? Dan kun jij jouw outfit combineren met de Jaren 70 pruik, speciaal voor het Royal night of disco thema. Jaren 70 pruik is een blonde pruik met veel mooie krullen. Jaren 70 pruik kun je combineren met elke outfit en ook gebruiken voor andere themafeesten omdat het een pruik is met prachtige krullen.

*Jaren 70 pruik als groep of vereniging kopen bij een minimale afname van 8 stuks geven wij bij deze jaren 70 pruik een leuke korting weg

Productspecificatie: Jaren 70 pruik

  • Kleur: blond
  • Soort: krullen pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouderlengte

Jaren 70 pruik kopen

Voor de ultieme disco look die jij wilt hebben nog op zoek naar een prachtige pruik? Dan kun jij nu de Jaren 70 pruik kopen bij PartyCorner. De Jaren 70 pruik combineren met meer accessoires? Kijk dan verder op onze webshop voor bijpassende accessoires in allerlei thema's waarmee jij jouw party outfit afmaakt.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.