IT clown pruik kopen

IT clown pruik kopen

Bij deze IT clown pruik hoort een bijpassende It clowns kostuum. Deze It pruik met lange rode haren van synthetische haren is gemakkelijk te stijlen. De latex w... Lees meer

56169497
Tijdelijk niet leverbaar
€11,50 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij deze IT clown pruik hoort een bijpassende It clowns kostuum. Deze It pruik met lange rode haren van synthetische haren is gemakkelijk te stijlen. De latex witte kap wat lijkt op een kaal hoofd is in combinatie met de juiste witte schmink gemakkelijk weg te camoufleren hierdoor krijg je snel het uiterlijk van de killer clown. Door een elastiek aan de achterkant van deze pruik heeft de pruik de maat one size fits most. Let op opnieuw leverbaar vanaf 20/7 2018

Productspecificatie: IT clown pruik

  • Materiaal: Natuurlijk latex
  • Maat: one size fits most
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Bestaat uit: Kaal hoofdkap en nep haar er omheen

Goedkope IT clown pruik online kopen.

Bij PartyCorner vindt je diverse soorten clown maskers. Bijna iedereen wel weet dat gekte en ondeugendheid om kunnen slaan in waanzin. Vandaar dat deze clown ook tot ieders verbeelding spreekt. Neem bijvoorbeeld dit IT clown masker, het is ideaal om die gekte en ondeugendheid te uiten. Verkleed in dit bijzondere masker gecombineerd met een kostuum dat ook verkrijgbaar is bij PartyCorner en je bent op de goede weg om een horror clown gestalte te geven.

Waar kan ik een IT clown pruik kopen.

Deze It clown pruik uitvoering is beslist niet geschikt voor kinderen en ook zeker niet bedoeld om kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Kijk online bij PartyCorner.nl voor een uitgebreid assortiment aan horror kleding, maskers en accessoires. Je kunt ook gezellig langskomen en alle artikelen zoals de IT clown pruik passen in onze winkel aan de Westzijde te Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.