IT 2017 Clown kostuum

IT 2017 Clown kostuum

Verkleed jezelf als de angstaanjagende ​Pennywise met dit IT 2017 Clown kostuum, dit officiele kostuum zit vol met details en zal de mensen om je heen de stuipe... Lees meer

59985530
€79,50 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed jezelf als de angstaanjagende ​Pennywise met dit IT 2017 Clown kostuum, dit officiele kostuum zit vol met details en zal de mensen om je heen de stuipen op het lijf jagen. Draag het IT 2017 Clown kostuum​ bijvoorbeeld naar Carnaval, Halloween, Cosplay, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het kostuum bestaat uit het shirt, kraag en masker en is exclusief schoenen en broek. Dit Pennywise kostuum is beschikbaar in een standaard maat die de meeste mensen passen en in de maat XL, combineer ook andere kleding en accessoires met het IT 2017 Clown kostuum​ voor jouw ultieme griezel outfit.

Productspecificatie: IT 2017 Clown kostuum

  •  Gemaakt van: 100% polyester
  •  Maat: one size fits most en xL
  •  Kleur: (zie afbeelding)
  • Bevat: Shirt, kraag en masker
  • Exclusief Schoenen en broek

IT 2017 Clown kostuum Kopen

​Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals deze IT 2017 Clown kostuum voor jouw ultieme griezel feest, maar wij hebben ook een groot assortiment aan leuke kleding en outfits van andere thema's. denk hierbij bijvoorbeeld aan Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het IT 2017 Clown kostuum online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.