Indianentooi Yahto

Indianentooi Yahto

Indianentooi Yahto voor carnaval of voor een themafeest. Buiten deze decoratieve hoofdtooi hebben wij diversen lange indianen Hoofdtooien. Bij verschillende ind... Lees meer

13586017
Neem contact op voor de levertijd
€37,95 € 24,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Indianentooi Yahto voor carnaval of voor een themafeest. Buiten deze decoratieve hoofdtooi hebben wij diversen lange indianen Hoofdtooien. Bij verschillende indianen stammen was het een sport zo veel mogelijk veren "coups" te veroveren. Hierdoor groeide een krijger in aanzien des persoon bij de andere stamleden deze Indianentooi Yahto heeft extra lange veren welke hij heeft verdiend bij het stelen van een paard van een carnaval vierder een jaar terug. Indianentooi Yahto kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

exstra lange indianentooi


Op zoek naar leuke indianen kleding voor  het Indianenfeest? Kijk naar ons afdeling Wilde West voor alles op het gebied van Cowboy en Indianen. Voor feestjes verkleed als indiaan bent u bij ons aan het juiste adres! De Indianentooi Yahto is een leuke accessoires voor een indianen outfit. Partycorner.nl heeft een ruim aanbod indianen artikelen, indianen kleding, indianen hoofdtooi en indianen accessoires, bovendien is alles op voorraad. Kijk snel in de webshop naar ons assortiment accessoires of aanverwante producten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.