Indianen pruik

Indianen pruik

Indiaantje spelen als kind, wie deed dat vroeger nou niet? En nu heb je tijdens carnaval als volwassene een perfect excuus om weer als indiaan verkleed te gaan!... Lees meer

5654575
Neem contact op voor de levertijd
€16,77 € 10,89 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Indiaantje spelen als kind, wie deed dat vroeger nou niet? En nu heb je tijdens carnaval als volwassene een perfect excuus om weer als indiaan verkleed te gaan! Een verkleedfeest, daarbij mag uiteraard de Indianen pruik niet ontbreken! Ook hebben wij natuurlijk meerdere indianen artikelen zodat je in het geheel op een indiaan kan lijken met natuurlijk ook de Indianen pruik.

Productspecificaties: Indianen pruik

  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: 100% Synthetisch
  • Maat: One size

Indianen pruik kopen?

Halloween, carnaval of verkleedfeest? Het maakt niet uit. Als opperhoofd met een prachtige Indianen pruik ben je klaar om op elk feest een vredespijp te roken. Onze indianen pruik heeft een perfecte oorlogskuif en echte indianen vlechten. Deze indianen pruik mag daarom niet ontbreken op jouw indianen outfit. Wacht niet en bestel gelijk online op Partycorner.nl

Indianen pruiken online bestellen

De indianen pruiken van Partycorner voldoen aan alle kwaliteitseisen. Je kunt dus zorgeloos op elk feest verkleed als indiaan met deze prachtige Indianen pruik!
 

De mooiste indianen pruik voor elke feestelijke gelegenheid koop je online bij Partycorner.nl!

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.