Indianen pruik Lakota

Indianen pruik Lakota

Een vredespijp roken in een wigwam, met deze indianen pruik lakota ben jij morgen de beste lokota krijger met de perfecte haardracht voor de authentieke indiane... Lees meer

5654978
€14,95 € 9,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een vredespijp roken in een wigwam, met deze indianen pruik lakota ben jij morgen de beste lokota krijger met de perfecte haardracht voor de authentieke indianen outfit zijn. Met de indianen pruik lakota op ben jij slim, moedig en verstandig, en een groot leider. Als een leider van een indianen stam rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders . In oorlog en in vredestijd maakt hij de beslissingen voor het welzijn van zijn volk.

verkleedpruiken Indianen pruik Lakota

Het met op buffels jagen en het roken van de vredespijp is het van zelf sprekend dat de indianen pruik met vlechten voor jouw als vertegenwoordiger van de cherokee stam er goed moet uitzien . Onze hoge kwaliteit van deze indianenpruik voldoet aan al onze ijzen. De indiaanse lakota pruik met vlechten maakt het mogelijk dat je zowel de bleekhuiden als de roodhuiden als waardige indiaan wordt aangezien.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.