Indianen ketting

Indianen ketting

Een prachtige indianen ketting van kralen en veertjes die elke ( Squaw ) indianen vrouw hoort om te hebben. De symbolen die gedragen werden in de indiaanse sier... Lees meer

10111333
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,98 € 4,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een prachtige indianen ketting van kralen en veertjes die elke ( Squaw ) indianen vrouw hoort om te hebben. De symbolen die gedragen werden in de indiaanse sieraden waren kralen en veren die wij in vele varianten tegenkomen in de indianen ketting. In de windvanger kwam je vaak de zelfde materialen tegen, deze stonden voor spiritualiteit en geloof, al deze betekenissen zit in onze indianen ketting.

Productspecificaties indianen ketting

  • Bestaat uit: ketting van kunststof kralen met aan uit einde kleine veertjes.
  • Maat indicatie: 80 cm lang
  • Vogelveertjes door rui verkregen
  • kleur wit kralen en gekleurde veertjes
  • Aanbevolen leeftijd, 6 jaar en ouder
  • Niet geschikt voor kinderen tot drie jaar

Indianen ketting voor dames

Voor al je indianen accessoires ga je naar gerelateerde artikelen. Bij het indianen pak of indianen kleding, past deze indianen ketting altijd. In de windvanger kwam je vaak de zelfde materialen tegen, deze stonden voor spiritualiteit en geloof, al deze betekenissen zit in onze indianen ketting voor dames.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »