Indianen dromenvanger Kiowa

Indianen dromenvanger Kiowa

De indianen Dromenvanger Kiowa is voor de squaws Indiase dromen vangt en is een geweldige accessoire voor authentieke indianen kleding. Deze Indiaanse dromenvan... Lees meer

5594057
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,25 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De indianen Dromenvanger Kiowa is voor de squaws Indiase dromen vangt en is een geweldige accessoire voor authentieke indianen kleding. Deze Indiaanse dromenvanger is ongeveer 23 cm lang. De houtkleurige ring heeft een diameter van 9,5 cm. 4 veren zijn bevestigd aan de ring met kleine witte en zwarte kralen. In het midden zijn drie metalen triangel stokjes geplaatst die geluid maken als ze elkaar raken. De indianen Dromenvanger is voor de squaws Indiase dromen vangt en is een geweldige accessoire voor bij de authentieke indianen kleding.

Heeft jouw indiaantje ook last van nare dromen? Met de indianen dromenvanger Kiowa vang je slechte dromen op in het net zodat de goede dromen overblijven.

Productspecificatie Indianen dromenvanger Kiowa

  • Kleur: hout kleurig
  • Materiaal: hout en veren
  • Maat: 23 cm lang 9,5 
  • Afmeting: 10 cm

De herkomst van indianen droomvanger Kiowa

De dromenvangers oftewel de dreamcatcher is afkomstig van de indianen, ze worden opgehangen boven de slaapplek, waar 's ochtends de eerste zonnestralen worden opgevangen. Volgens de traditie van de indianen zijn bepaalde dromen bestemd voor specifieke personen en bevatten ze boodschappen die alleen voor hen relevant zijn. De dromenvanger kan niet voorkomen dat deze dromen hun bestemming bereiken; deze dromen zullen altijd door het web glippen, zodat de dromer de belangrijke symbolen of boodschappen toch zal ontvangen.

Goedkope Indianen dromenvanger

Goedkope Indianen dromenvanger Kiowa kan wel de doelloos rondzwervende nare dromen, die 's nachts rondwaren, tegenhouden. Zonder de dromenvanger zweven deze dromen ongecontroleerd rond en kunnen ze slapende lastig vallen. De dromenvanger vangt de nare dromen, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen. Een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd zou de dromer niet kunnen achtervolgen. De droom kan ook niet op zoek gaan naar een andere dromer.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.