Icy pink pruik

Icy pink pruik

Icy pink pruik is een comfortabele pruik waarmee jij de hele avond kan feesten tijdens verschillende feestjes, deze pruik is verkrijgbaar in de maat one size fi... Lees meer

6021666
Neem contact op voor de levertijd
€11,90 € 7,73 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Icy pink pruik is een comfortabele pruik waarmee jij de hele avond kan feesten tijdens verschillende feestjes, deze pruik is verkrijgbaar in de maat one size fits all. Het is een mooi vallende pruik in de kleur roze en heeft een een beetje een golvend effect. Ook heeft de Icy pink pruik een mooi rechte pony wat zorgt voor een leuk uitstraling.

Productspecificatie: Icy pink pruik

  • Kleur: Icy pink
  • Materiaal: Synthetische haar vezels
  • Maat: One size

Icy pink pruik online kopen

Het is heel gemakkelijk om de Icy pink pruik online te kopen maar ook kan je deze gerust komen bekijken in onze winkel in Zaandam. Wij hebben een grote winkel en webshop met vele artikelen zodat u een leuk kostuum kunt uitkiezen in uw smaak en compleet kan maken met diverse accessoire waaronder natuurlijk de Icy pink pruik.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.