Hot pants zwart

Hot pants zwart

Wil jij een leuke en sexy accessoire? Dan is Hot pants zwart van kant geschikt voor jou. Deze Hot pants zwart valt overal mee te combineren en kun je ook als on... Lees meer

20400164
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij een leuke en sexy accessoire? Dan is Hot pants zwart van kant geschikt voor jou. Deze Hot pants zwart valt overal mee te combineren en kun je ook als ondergoed gebruiken. Dit maakt de Hot pants zwart een veelzijdige accessoire. De Hot pants zwart is alleen in maat M verkrijgbaar.

Productspecificaties: Hot pants zwart

  • Kleur: Zwart
  • Maten: M
  • Materiaal: 100% polyester

Hotpants

Hotpants zijn zeer korte, nauw aansluitende en soms ietwat opgesneden broeken voor vrouwen die gedragen worden als bovenkleding. De naam hotpants wordt vaak ten onrechte gebruikt voor boyshorts en vergelijkbare bepaalde modellen sport- en bikinibroekjes. Het modeverschijnsel van de hotpants kwam op in de jaren zestig en was erg populair tot in de vroege jaren zeventig.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.