Hot pants wit

Hot pants wit

Op zoek naar een leuke en sexy accessoire? Dan is Hot pants wit van kant geschikt voor jou. Deze Hot pants wit valt overal mee te combineren en kun je ook als o... Lees meer

20400176
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een leuke en sexy accessoire? Dan is Hot pants wit van kant geschikt voor jou. Deze Hot pants wit valt overal mee te combineren en kun je ook als ondergoed gebruiken. Hierdoor is de Hot pants wit een veelzijdige accessoire. De Hot pants wit is alleen in de maat M verkrijgbaar.


Productspecificatie Hot pants wit

  • Materiaal: kant
  • Kleur: wit
  • Maat: M

Hot pants wit kopen

Hot pants wit kopen bij PartyCorner voor een sexy, maar onschuldige look tegelijkertijd . De Hot pants wit is ideaal voor een gelegenheid waar jij je sexy kunt kleden maar ook bescheiden en kun je combineren met andere accessoire van PartyCorner om jouw look onschuldiger te maken de Tiara Halo en Engelenvleugels wit twinkle.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.