Hot pants roze

Hot pants roze

Een leuke en sexy accessoire nodig? Dan is Hot pants roze van kant geschikt voor jou. Deze Hot pants roze kun je gemakkelijk combineren en kun je ook als onderg... Lees meer

20400206
€10,95 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een leuke en sexy accessoire nodig? Dan is Hot pants roze van kant geschikt voor jou. Deze Hot pants roze kun je gemakkelijk combineren en kun je ook als ondergoed gebruiken. De roze kleur is tegelijkertijd ook lief en onschuldig, hierdoor is de Hot pants roze ook een veelzijdige accessoire. De Hot pants roze is alleen in de maat M verkrijgbaar.

Productspecificatie Hot pants roze
  • Materiaal: kant
  • Kleur: roze
  • Maat: M

Hot pants roze kopen

Hot pants roze kopen bij PartyCorner voor een sexy look. De Hot pants roze is ideaal voor een bikini feestje en kun je combineren met andere accessoire van PartyCorner zoals de Tiara Halo voor een echte onschuldige maar sexy uitstraling.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.